Nog een paar dagen wachten en dan is het moment daar waar velen al zo lang op zitten te wachten… De inschrijving voor de Nijmeegse vierdaagse 2019 wordt om 10:00 geopend. Spannend toch weer. Sommigen hoeven zich alleen in te schrijven en te betalen, anderen moeten geduldig wachten of er een loting komt en zo ja of ze ingeloot worden.

Bij Wsv Walking2gether is de inschrijving voor slaapplaatsen en postarrangementen nu geopend. Op deze website onder het kopje Vierdaagse Nijmegen kun je jezelf al inschrijven. Mocht je nog in afwachting zijn van loting, dan is je inschrijving uiteraard onder voorbehoud. 

Er is wel een maximum aan personen die we op de hal mogen onderbrengen. Deze voorwaarde wordt door de gemeente gesteld in verband met de veiligheid. Wij zullen dit uiteraard navolgen. Dus wil je zeker zijn, schrijf je dan in. Wil je nog meer informatie? mail dan naar info@walking2gether.nl of klik op het contactformulier op deze website. 

 

We hopen je te mogen begroeten tijdens dit geweldige evenement.