Beste Wandelaar/verzorger,

Zoek je nog een slaapplaats voor de 4-daagse, wij bieden slaap plaatsen aan in onze sporthal in Nijmegen. 

We hebben de prijzen voor onze arrangementen van 2023 kunnen vaststellen voor de 4-daagse. Helaas hebben we de prijzen door stijgende kosten moeten verhogen. Tegelijkertijd houden wij onze kwaliteit hoog.

Prijzen voor 2023:

Lopersarrangement                      €300

Overnachtingen in de sporthal inclusief: ontbijt, lunch, diner, verzorgingsposten onderweg,

Blarenverzorging op de sporthal en afsluitende Bbq op vrijdagavond. Lopers nemen zelfs hun Slaapspullen (matras/luchtbed etc) mee.

 

Postarrangement                           €50

Meerdere verzorgingsposten onderweg met een divers aanbod aan eten en drinken. Iedere verzorgingspost bied een ander assortiment aan toegespitst op wat je als wandelaar nodig hebt op dat punt op de route.

 

Verzorgersarrangement              €100

Overnachtingen in de sporthal inclusief ontbijt, lunch, diner en afsluitende Bbq. Verzorgers nemen zelf hun slaapspullen (matras/luchtbed etc)

 

Weekend vooraf                            €20

Voorafgaand aan de vierdaagse week is het op zaterdag en zondag in de sporthal al mogelijk om te komen overnachten en je slaapspullen vast te installeren. In dit weekend kun je vast genieten van de sfeer en de feesten in de stad. Let op dit weekend is alleen overnachten, zorg voor je eten en drinken ligt bij jezelf. Wij als groep hebben als traditie om op zaterdagavond te gaan wokken met een aantal die dit willen. Op eigen kosten.

 

Let op:  Als je bereid bent om op zaterdag om 10:00 in Bakel en/of om 12:00 in Nijmegen aanwezig te zijn om mee te helpen met opbouwen dan vervallen de kosten van het weekend!!

 

Inschrijven:

https://www.walking2gether.nl/4daagse-nijmegen/aanmeldformulier-arrangementen-4-daagse-nijmegen/

 Heb je aangemeld voor de pre inschrijflijst dan houden we je plekje bezet tot 1 maart. Schrijf je dus in voor 1 maart dan ben je verzekerd van deelname aan onze arrangementen.

 

We zien ernaar uit je te verwelkomen.

voor vragen mail naar info@walking2gether.nl

 

Mech, Nikki en Rosalie (bestuur wsv Walking2gether)

Prijzen voor de arrangementen 2023 zijn bekend

U mag geen inhoud van deze pagina kopiëren

%d bloggers liken dit: